Tereprendezés, területtisztítás, terület előkészítés

Sokan, akik telket vásárolnak szembesülnek: ahhoz, hogy bármilyen építkezésről szó lehessen, először egy kiadós tereprendezésre van szükség. Ha pedig már túl vagyunk a nehezén és beköltözés előtt (vagy: után) vagyunk, sok esetben a felgyülemlett sitt, a maradék építőanyagok és a szemét mozgatását / elszállítását kell megoldanunk.

Ha az új telket nem építkezés, hanem például gyümölcsös kialakítása miatt vásároltuk, a probléma sok esetben ekkor is fennáll, olyan területtiszításra lehet szükség, amely kézi erővel történő elvégzése irreálisan sok időbe telne.

Az adott terepen tehát olyan viszonyokat kell kialakítani, hogy az az új tulajdonos elképzeléseinek megfeleljenek. Akármilyen jellegű tereprendezésről van szó, Bobcat és JCB gépeinkkel rengeteg időt takaríthat meg. Ha összehasonlítja a gépi földmunka árait a kézi verzióval (és, tegyük hozzá: manapság kézi munkaerőt találni az egyik legnehezebb feladat), láthatja, milyen kifizetődő megoldás a földmunkás feladatok gépi jellegű megoldása. Sok esetben nem is csupán időt spórolhat: csak találgatni lehet, hogy egy kompakt rakodó géppel egy óra alatt elvégzett területtisztítási feladathoz hány órányi megfeszített kézi földmunka tevékenység szükséges. Nem is beszélve az olyan feladatokról, amiket kizárólag gépi erővel (pl. Bobcat-tel) lehet elvégezni.

Állunk rendelkezésére Nagytarcsán és környékén földmunkában.
Hívjon minket most: 0620/253-97-57