Gépeink

Nagytarcsán a következő munkagépeinkkel végzünk gépi földmunka szolgáltatást. A lenti telefonszámon keressen bennünket bizalommal. Rövid (de reális) határidőkkel és korrekt árakkal várjuk.

Gépeink listája:

BOBCAT S 130 kompakt rakodónk Nagytarcsán

Mire jó a Bobcat? Ezt csak annak kell elmagyarázni, aki még nem látott ilyen gépet dolgozni. A tereprendezés elsőszámú munkagépét kiválóan lehet sima földhordó feladatokra használni, de új terepszint kialakításá vagy alapásást is rendszeresen végzünk vele. Legfőbb előnye, hogy kis területen nagyon eredményesen, fürgén és nagy kapacitással (nagy tömegű föld kezelésével) tud dolgozni. Ha a kezelőjének elég tapasztalata van, néhány óra alatt úgy átrendezi a terepet, ahogy kézi földmunkával hetekbe telt volna! Ha nagyobb föld mozgatására van szükség és nem szeretne heteket tölteni vele, tegye félre az ásót-lapátot és hívjon minket, hogy megnézzük, mikor tudunk felvonulni a Bobcat S 130 gépünkkel!

Műszaki adatok:

Gyártó: BOBCAT
Kategória: Kompakt rakodó
Nettó kimenő teljesítmény kW (Le):34.3 [45.9]
Működési teherbírás kg (lbs):597 [1316.1]
Csapmagasság – kanál mm (inch):2781 [109.4]
Működési tömeg kg (lbs):2465 [5434.3]

Mit tud egy Bobcat? Itt a válasz a videón:


JCB 8020 kotrógép

Előbb-utóbb minden háztulajdonos szembesül a valósággal: minden házhoz kell egy kerítés! A kerítéshez pedig lehet, hogy tereprendezésre is szükség lesz – de hogy alapásásra (a nyomvonal kiásására) szükség lesz, az egészen biztos. És itt jön képre a JCB kotrógép: az építkezések világának egy legismertebb márkájával könnyű feladattá válik az árokásás, csatorna ásása, gáz- vagy vízvezeték helyének kiásása. A JCB 8020-as modell előnye, hogy kis területen is elfér, így családi házak mellett ikerházak, sorházak melletti építkezések során is nagy hatásfokkal és biztonsággal használható.

Műszaki adatok:

Gyártó: JCB
Kategória: Kotrógép
Nettó kimenő teljesítmény kW (HP): 15 [20]
Működési tömeg kg (lbs): 2075 [4574.6]

Nézze meg, mit tud egy ilyen JCB gép:


AVANT 313 munkagép

Szintén Nagytarcsán is rendelkezésre áll AVANT munkagépünk kis tömegével és méretével. A 313-asnak éppen ez az egyik legnagyobb előnye: olyan helyenek is képes dolgozni, ahol más gép már alkalmatlan. Ahogy a következő videón is látható, földhordásra kis kertekben is nagyszerűen használható.

Műszaki adatok:

Gyártó: AVANT
Kategória: Kompakt rakodó
Nettó kimenő teljesítmény kW (Le): 9.7 [13]
Működési teherbírás kg (lbs): 204 [449.7]
Működési tömeg kg (lbs): 530 [1168.4]

Bemutatkozik a kicsi és erős AVANT kompakt rakodó gép:

Kapcsolat:

Telefonszámunk: 0620/253-97-57